Nieuws

Tennisclub Roeselare
Interclub 2016 jeugd en volwassenen - extra info !
T.C. ROESELARE, PARK RODENBACH
EXTRA NIEUWS INTERCLUB 2016
JEUGD/VOLWASSENEN
In deze e-mail

EXTRA INFORMATIE INTERCLUB 2016

Beste,In aanvulling op de uitgebreide informatie interclub 2016 jeugd en volwassenen zouden wij volgende nog willen benadrukken.Indien u zich opgeeft om interclub te spelen in het jaar 2016 voor TCR, gaan wij er ook vanuit dat u alle speelweken kunt spelen. Indien niet, gelieve zo vroeg mogelijk aan te geven welke data (indien speelkalender bekend) u niet kunt spelen en waarom niet. Ziekte en kwetsuren vallen automatisch onder overmachtsituatie.Verder een belangrijke aanvulling is het feit dat wij als TCR volgende gaan hanteren:

Indien een eventuele boete die volgt door Tennis Vlaanderen voor betreffende interclubploeg te wijten is aan een fout van speler uit de ploeg of ploeg zelf, dan dient de boete voldaan te worden door betreffende speler of ploeg.

Indien een eventuele boete die volgt door Tennis Vlaanderen veroorzaakt is door TCR als club/organisatie, dan nemen wij deze boete uiteraard over en zullen wij deze voldoen aan Tennis Vlaanderen.

Op deze wijze is er duidelijk hoe een en ander in elkaar zit mocht dat het geval zijn.Verder nog een belangrijk item:

Spelers die voor TCR interclub willen spelen, maar vorig jaar voor een andere club interclub gespeeld hebben (ook al was je clublid bij TCR), kunnen tot en met 15 januari via www.tennisvlaanderen.be een transfer aanvragen naar TCR. Dit is de uiterste deadline die door Tennis Vlaanderen van kracht is. Omgekeerd is ook van toepassing uiteraard.Met sportieve groet,TCR

Wenst u deze mail in de toekomst niet meer te ontvangen? U kan zich uitschrijven via het profielbeheer op je spelersdashboard. Tennis Vlaanderen draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze e-mail.
U kan deze e-mail ook bekijken in uw browser
T.C. ROESELARE VZW - Langebrugstraat 3 8800 Roeselare
www.tcroeselare.be - info@tcroeselare.be


terug naar home