Nieuws

Tennisclub Roeselare
WERKING NIEUWE LED INSTALLATIE INDOOR
Geacht TCR-lid,


Langs deze weg willen wij u even op de hoogte brengen van de werking de komende periode indoor inzake installatie nieuwe LED-verlichting.

De installatie begint vandaag, maandag 21 september reeds. Dat wil zeggen dat er natuurlijk gewerkt gaat worden om de installatie zo snel mogelijk in gereedheid te brengen voor gebruik. Dit kan uiteraard wat hinder opleveren, maar wij proberen dat voor u zoveel mogelijk te beperken. Er zal gewerkt worden per plein, wat wil zeggen dat als ze bezig zijn aan terrein 1 om de nieuwe LED te installeren, er op terreinen 2, 3 en 4 gewoon indoor gespeeld kan worden met de 'oude' verlichting.

Normaal gezien zal de totale tijd om te installeren ruim anderhalve week in beslag nemen..

Voorts gaat wij dan als volgt werken:

1) Alle lichten voor lessen zullen voor de ganse winter voorgeprogrammeerd worden, en dus op de vaste momenten in gang schieten indoor.

2) Alle lichten voor vaste uren en vaste activiteiten zullen voor de ganse winter voorgeprogrammeerd worden, en dus op de vaste momenten in gang schieten ook.


NIEUW MUNTSYSTEEM

Naast de installatie van de gloednieuwe LED - verlichting gaan wij werken met een muntsysteem en wisselbak. Dit is dan van toepassing voor alle mensen die een jaarabonnement hebben, winterabonnement nemen of gewoon eens een los uur willen reserveren. Zij dienen uiteraard eerst een online reservering te maken in het bekende systeem via www.tennisvlaanderen.be - terrein, en dan inloggen met lidnummer of email met wachtwoord om uiteindelijk te kunnen reserveren.


LET OP :

GEEN lichtgeld meer te betalen aan Daphne in het clubhuis, maar dus via een nieuw muntsysteem die onder in de gang gemonteerd gaat worden, geld inwerpen om de lichten effectief aan te laten gaan. Er zal ook een wisselbak hangen om briefgeld te kunnen wisselen voor muntstukken. een handig en efficient systeem dus.

Wij zullen daarbij gebruik maken van een verlaging van lichtgeld tarieven, alweer een voordeel voor U als trouw TCR-clublid.

De tarieven om indoor te kunnen spelen worden teruggebracht van 4,80 euro per uur/per terrein naar 4 euro. Er zal rekening gehouden worden om per half uur geld te kunnen inwerpen ( 2 euro per half uur )..

Wij doen ons best om alles zo goed en vlot mogelijk te laten verlopen naar installatie en ingebruikname. Graag begrip voor deze werken dus de komende kleine periode. Het installatiebedrijf doet haar uiterste best om zo efficient mogelijk te werken.

Al met al kunnen wij dus concluderen dat de tarieven voor vaste uren naar beneden zijn gegaan, de indoor lichtgelden naar beneden zullen gaan, er gespeeld gaat worden met de laatste nieuwe LED verlichting met meer LUX en dat wij met ons gezellig vernieuwde clubhuis dus nog meer kunnen voldoen aan de wensen en behoeften van de leden. Kortom veel speelplezier gewenst en als er vragen zijn kunt u ons altijd contacteren via:

TC ROESELARE BVBA

Tel: 051-220303

info@tcroeselare.be

www.tcroeselare.be

Dirk de Vries zaakvoerderWenst u deze mail in de toekomst niet meer te ontvangen? U kan zich uitschrijven via het profielbeheer op je spelersdashboard. Tennis Vlaanderen draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze e-mail.
U kan deze e-mail ook bekijken in uw browser
T.C. ROESELARE VZW - Langebrugstraat 3 8800 Roeselare
www.tcroeselare.be - info@tcroeselare.be


terug naar home